Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Chirurgia fetei > Injectare de acid hialuronic sau grasime

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Injectare de acid hialuronic sau grasime

Injectare de acid hialuronic, grasime si toxina botulinica

Este un procedeu prin care se amelioreaza aspectul ridurilor profunde ale fetei, prin umplerea lor. Se poate folosi si pentru cicatricile deprimate (adancite) ale fetei. Efectul lor se amplifica prin asocierea procedurilor de intinerire (dermabrazie, peeling, laser). Injectarea imbunatateste aspectul fetei în boli ca lupus eritematos, sclerodermie, atrofia faciala Romberg sau dupa radioterapie; se mai foloseste la marirea buzelor.

Pentru umplere se poate folosi grasimea proprie (avantaj - se foloseste materialul pacientului) care se extrage printr-o lipoaspiratie de mai mica amploare. Dezavantajul este ca cea mai mare parte din grasime (pîna la 80%) se absoarbe, aceasta necesitand ca fiecare injectare sa se faca cu hipercorectie (sa se injecteze mai mult volum decat este necesar pentru corectare) si sa se faca de mai multe ori pâna la obtinerea rezultatului dorit.

Se mai poate folosi acidul hialuronic gata preparat, sintetic, care are de asemenea efect temporar (se absoarbe într-un timp mai lung decât grasimea, 6-12 luni) necesitand repetarea injectarii.

Toxina botulinica (in general numita botox) produce o intinerire a fetei prin diminuarea ridurilor consecutiv parezei muschilor a caror contractura produc aceste riduri. Efectul dureaza pana la 3 luni. Are ca efect secundar o intenerire a pielii prin efect direct asupra acesteia, ceea ce se vede prin faptul ca dupa mai multe injectari, intervalul de timp dintre acestea se mareste (reaparitia ridurilor va incepe dupa 4-5 luni). Un alt efect secundar este reducerea transpiratiei, de aceea se poate folosi pentru injectarea axilelor si palmelor la persoanele care transpira excesiv (si in acest caz efectul este mai prelungit, 6 luni, uneori pana spre un an).

Fotografii

Politica mea de confidentialitate imi permite sa va arat fotografii cu rezultatele postoperatorii doar la consultatie. Nu expun aceste fotografii pe site si nu le trimit pe mail.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web