Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Chirurgia fetei > Intinerirea fetei

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Intinerirea fetei

Intinerirea fetei.

Se face prin procedee chirurgicale (lifting facial, blefaroplastie) sau prin procedee nechirurgicale: dermabrazie, peeling chimic sau laser, injectari de grasime sau colagen. Toate tehnicile mai jos mentionate au un punct comun: distrugerea si inlocuirea epidermului, insotita de lezarea dermului cu depunerea consecutiva de colagen nou. Faptul ca oricare dintre ele se poate folosi, cu rezultate identice, pentru acelasi scop, face ca asocierea lor sa amplifice rezultatele.

Dermabrazia

Dermabrazia contracareaza efectele imbatranirii si ale soarelui asupra tegumentului fetei (pierderea stralucirii pielii, puncte si pete, riduri fine sau chiar profunde). În plus se mai foloseste si pentru a ameliora aspectul cicatricilor determinate de acnee sau de alte cauze, iar pielea devine mai sanatoasa deoarece se elimina o parte din celulele afectate de soare si care au potential cancerigen. Se mai foloseste la stergerea tatuajelor, dar necesita mai multe sedinte, la 2-3 luni interval. Dureaza cel mult o ora si consta în indepartarea manuala, cu ajutorul hartiei abrazive sau a unei freze, a stratului superficial al pielii, in anestezie generala.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic este aplicarea unui acid pe piele pentru a produce o leziune controlata a straturilor superficiale sau mai profunde ale acesteia. Vindecarea se va face cu obtinerea unui aspect intinerit al fetei. Procedura se realizeaza, cel mai des, doar cu sedare, la care se poate asocia anestezie locala. In timpul efectuarii procedurii veti simti arsura sau usturime usoara la nivelul fetei. Dupa aceasta va veti simti fata calda pentru 1-2 ore.

Dupa aceste proceduri

Timp de 3-5 zile fata va fi usor umflata, va prezenta secretii. Treptat se acopera cu cruste fine care se elimina progresiv în urmatoarele 7-10 zile. In timpul vindecarii e probabil sa simtiti mancarimi ale fetei, care pot beneficia de tratament daca sunt severe. Dupa aceasta perioada, pielea noua va fi colorata in roz si revine la o coloratie naturala în cateva saptamani; in rare cazuri acest proces poate dura cateva luni.

Rareori, la persoanele cu ten inchis la culoare, pot sa apara zone maronii sau cu pigmentare mai accentuata. Extrem de rar pacientii pot dezvolta arii cutanate depigmentate (decolorate), care uneori pot fi permanente. Pentru a reduce riscul unor asemenea "surprize", se poate efectua o testare a procedurii, pe o zona mica din spatele urechii, cu 2 luni înainte de a efectua procedura. Trebuie mentionat ca acest test nu are valoare predictiva sigura a modului de vindecare. Dupa procedura veti spala fata si veti aplica unguentul adecvat conform indicatiilor pana la eliminarea crustelor.

Infectia este posibila în perioada primelor zile daca nu urmati indicatiile chirurgului. In perioada vindecarii este interzisa expunerea la soare. Este posibil ca efectul procedurii sa nu fie vizibil pentru dvs. datorita progresiei lente a vindecarii, dar va fi observat de persoanele din anturaj, care nu vor întârzia sa remarce "intinerirea". Efectele se amplifica prin repetarea ei sau prin asocierea cu peeling-ul sau injectarile.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web