Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Chirurgia fetei > Intinerirea fetei

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Intinerirea fetei

Intinerirea fetei.

Se face prin procedee chirurgicale (lifting facial, blefaroplastie) sau prin procedee nechirurgicale: dermabrazie, peeling chimic sau laser, injectari de grasime sau colagen, realizate mai ales de catre dermatologi.

Alte procedee de intinerire, tot mai mult cerute in prezent, sunt injectarea ridurilor cu acid hialuronic si toxina botulinica.

Toxina botulinica actioneaza prin paralizia musculaturii si este folosita mai ales pentru corectarea ridurilor de pe frunte, dintre sprancene si cele din lateral de ochi (asa numita "laba de gasca"). Injectarea se face fara anestezie, ustura putin, efectul dureaza circa 3 luni, dupa cateva injectari determina o intinerire a pielii prin efect direct asupra acesteia si ca urmare efectul se prelungeste.

Mai este folosita si contra transpiratiei excesive, se pot injecta axilele, palmele, chiar si talpile, efectul dureaza cel mai frecvent peste 6 luni, uneori pana la aproape un an.

Acidul hialuronic este un component normal al pielii. Prin injectarea lui se "umplu" ridurile determinand ameliorarea lor. Procedura se face cu anestezie locala, prin injectare sau aplicare de crema anestezica, efectul este mai lung decat la toxina botulinica, de obicei intre 6 si 12 luni.

Acidul hialuronic mai este folosit si la marirea buzelor.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web