Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Chirurgia fetei > Liftingul pleoapelor blefaroplastia

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Liftingul pleoapelor - blefaroplastia

Blefaroplastia

Este operatia estetica prin care se amelioreaza aspectul pleoapelor "obosite", cu "pungi". Acest aspect neplacut al pleoapelor se datoreaza unui exces cutanat si/sau de grasime si pierderii tonusului muscular, care pot fi eliminate printr-o interventie relativ usoara. Ea are ca efect intinerirea fetei (mai ales a privirii), elimina sau amelioreaza pliurile cutanate ale pleoapelor si de la coada ochiului, nu elimina pliurile fine ale pleoapelor (care necesita alt tip de tratament).

Cum se face operatia?

Operatia de blefaroplastie se face de obicei în anestezie locala asociata cu sedare, rareori este folosita anestezia generala. Inciziile se fac în pliuri ale pleoapelor, de la unghiul intern al ochiului pina la unghiul extern, dar se pot continua si lateral de ochi (cca. 1-2 cm) pentru a ameliora "laba de gasca" (ridurile de la coada ochiului). Aceste incizii se vindeca foarte bine, dupa câteva luni vor mai fi vizibile doar de foarte aproape (si doar pentru cei care stiu unde sa le caute). In cursul interventiei se pot opera atat pleoapele superioare cat si cele inferioare.

Efecte postoperatorii

Postoperator puteti simti dureri si usturimi usoare, pleoapele vor fi tumefiate si pot prezenta mici vanatai, e posibil, cateva zile, sa lacrimati mai tare si sa aveti unele probleme de vedere (vedere "ca prin ceata", sensibilitate crescuta la lumina, vedere dubla). Pentru acestea veti primi medicatie adecvata, se vor aplica comprese reci si va trebui sa dormiti cu capul si toracele mai ridicate. Firele de sutura se scot dupa 4-10 zile, perioada în care dispar, de obicei, toate problemele anterior mentionate. E posibil ca tumefactia pleoapelor sa persiste cateva luni de zile (mai ales dimineata). Timp de 1 saptamana trebuie sa evitati aplecarile corpului, eforturile mari si sportul, iar 2-3 luni trebuie sa va feriti de vant si soare (cu ochelari de soare).

Fotografii

Politica mea de confidentialitate imi permite sa va arat fotografii cu rezultatele postoperatorii doar la consultatie. Nu expun aceste fotografii pe site si nu le trimit pe mail.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web