Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Chirurgia organelor genitale externe

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Chirurgia organelor genitale externe

Chirurgia organelor genitale externe

La femei se poate face micsorarea labiilor (cand acestea sunt supradimensionate), iar la barbati reconstructia testiculului cu implant sau introducerea de implante peniene pentru imbunatatirea erectiei.

Miscorarea labiilor

Se realizeza prin excizia surplusului de tesut de la nivelul acestora. Se face in anestezie locala, cu externare dupa cateva ore de la operatie, dar se poate face si în anestezie peridurala sau generala. Postoperator este obligatorie igiena locala riguroasa si abstinenta sexuala minim 2 saptamani.

Reconstructia de testicul

Se face la pacientii cu testicul absent (din diverse motive) si se realizeaza prin introducerea in scrot a unui implant testicular. Implantul este din silicon si are dimensiuni variate. Operatia se face în anestezie generala sau peridurala. Postoperator este obligatorie igiena locala riguroasa si abstinenta sexuala minim 2 saptamani.

Implantul de penis

Este modalitatea de tratare a impotentei prin tulburari de erectie. Se realizeaza prin introducerea in interiorul corpilor spongiosi a implantelor de penis, care pot fi pasive (nu isi modifica dimensiunea si penisul este mereu în erectie) sau active (sunt activate cu ajutorul unei pompite).


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web