Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Corectarea sanilor la barbati cura ginecomastiei

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Tratarea sanilor la barbati - cura ginecomastiei

Ginecomastia

Constituie dezvoltarea sanilor la barbati si poate fi determinata de un dezechilibru hormonal, de unele medicamente sau de alcool, de obezitate. Deoarece un procent semnificativ de adolescenti prezinta o forma temporara de ginecomastie, este indicat sa se opereze doar la adult.

Operatia

Interventia estetica se face in anestezie generala sau in anestezie locala asociata cu sedare. Ea presupune lipoaspiratie când pacientul are o dezvoltare in exces a tesutului gras sau excizie chirurgicala când exista o dezvoltare a tesutului glandular mamar (printr-o incizie la marginea inferioara a areolei mamare). Cele doua procedee pot fi combinate. In cazul unor sani foarte mari sunt necesare procedee de reducere mamara cu cicatrici mai extinse.

Recuperarea postoperatorie este rapida, durerile sunt minime, rareori necesita tratament, pielea sanului si areola mamara vor fi "amortite" cateva luni. Zona operata va fi usor tumefiata, poate prezenta mici echimoze. Este necesara purtarea unui pansament compresiv (cu fasa elastica sau tip vesta) minim 7 zile. Complicatiile sunt rare, similare cu cele de la lipoaspiratie.

Fotografii

Politica mea de confidentialitate imi permite sa va arat fotografii cu rezultatele postoperatorii doar la consultatie. Nu expun aceste fotografii pe site si nu le trimit pe mail.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web