Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Corectarea urechilor otoplastia

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Corectarea urechilor - otoplastia

Otoplastia

Este operatia estetica prin care se face apropierea urechilor de craniu, atunci cand acestea sunt prea departate. La copii este de dorit sa se faca inainte de varsta de 7 ani pentru a nu suferi jigniri din partea colegilor la scoala.

Operatia

Plastia urechilor se poate face cu anestezie locala la copiii mai mari, adolescenti si adulti, respectiv cu anestezie generala la copiii care sunt prea mici pentru a suporta anestezia locala. Durata interventiei este de 1-2 ore, iar incizia se face in spatele urechii, nefiind deci vizibila. Necesita indepartarea unei portiuni de cartilaj (conca) cand este prea inalt, subtierea si plierea altui cartilaj (antehelix) daca acesta nu este indoit suficient, sau combinarea ambelor procedee. Dupa operatie este necesara purtarea unui pansament compresiv pe urechi care este apoi inlocuit cu o bentita care se poarta pana la 2-3 saptamani.

Postoperator

Urechile sunt umflate, cu vanatai, pot prezenta usoare dureri asociate cu amorteala. Ca si complicatii care pot aparea sunt de mentionat sangerarea, asimetria (simetria perfecta este imposbil de obtinut).

Fotografii

Politica mea de confidentialitate imi permite sa va arat fotografii cu rezultatele postoperatorii doar la consultatie. Nu expun aceste fotografii pe site si nu le trimit pe mail.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web