Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Injectarea de grasime lipofilling

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Injectarea de grasime - lipofilling

Lipofilling-ul este procedeul de umplere cu grasime. Se face pentru marirea buzelor, corectarea ridurilor fetei, augmentarea pometilor si a gambelor, corectarea cearcanelor, corectarea depresiunilor subtegumentare rezultate in urma lipoaspiratiei, a unor cicatrici posttraumatice sau postoperatorii, ameliorarea aspectului dosului mainilor (intinerire).

Interventia presupune doua etape: o minilipoaspiratie prin care se recolteaza grasime de pe abdomen sau din alte zone, de obicei cativa mililitri sau zeci de mililitri, iar dupa prelucrare (spalare si decantare sau centrifugare) grasimea se injecteaza in zonele cu deficit, care necesita augmentare estetica sau corectare. Se poate face cu anestezie locala sau generala si rareori dureaza mai mult de o ora.

Grasimea injectata se "topeste" in proportie de 30-70%, de aceea de obicei se injecteaza in exces (se face o hipercorectie), uneori fiind necesare mai multe sedinte pana la obtinerea unui rezultat estetic, in special cand este necesar un volum mai mare. Locul acestei proceduri a fost luat in ultimul timp de injectarea de acid hialuronic (la buze, riduri, cearcane), grasimea fiind folosita pentru cicatrici, dosul mainilor, augmentarea gambelor, sau umplerea unor zone cu depresiune.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web