Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Chirurgie estetica plastica mures > Modelarea sanilor > Ridicarea sanilor mastopexia lifting sani

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Ridicarea sanilor - mastopexia - lifting sani

Mastopexia

Numita si lifting mamar, este operatia estetica prin care se face ridicarea sanilor cazuti.

Operatia

Se face în anestezie generala si are ca scop excizia excesului tegumentar si ancorarea glandei mamare. Interventiile prin care se face doar excizia excesului tegumentar presupun cicatrici mai mici, dar rezultatul (ridicarea sanilor) se mentine o perioada mai scurta (cateva luni pana la 1-2 ani). Procedeele prin care se face si ancorarea glandei sunt mai laborioase, presupun cicatrici mai extinse, uneori o modificare nenaturala a formei sanilor care poate necesita reinterventie pentru retus, dar ridicarea se mentine o perioada mult mai lunga.

Postoperator

Durerile sunt prezente, uneori necesita medicatie. Sanii sunt tumefiati si tensionati, va pot incomoda miscarile bratelor si toracelui, uneori pot prezenta echimoze. Sutienul trebuie purtat continuu 4 saptamani, apoi doar pe timpul zilei înca 6-12 luni pentru a favoriza vindecarea cat mai buna a cicatricilor.

Complicatiile

Apar rar la aceasta operatie etetica: hemoragie (poate necesita reinterventie pentru rezolvare), formare de serom (se va evacua), infectie (se previne cu antibiotice), necroza cutanata ("moartea" pielii, intarzie vindecarea si produce cicatrici inestetice - necesita reinterventie pentru corectie). La persoanele care se vindeca cu formarea de cicatrici inestetice va fi nevoie de retusuri repetate.

 

Fotografii

Politica mea de confidentialitate imi permite sa va arat fotografii cu rezultatele postoperatorii doar la consultatie. Nu expun aceste fotografii pe site si nu le trimit pe mail.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web