Chirurgie plastica si estetica Mures, Topestet - telefon de contact
Chirurgie Plastica Tirgu-Mures > Informatii utile

Parteneri

Tratament Obez.ro
Optissta consultatii oftamologice
Info chirurg.ro
Facebook

Informatii utile

Cum decurg consultatia, internarea, operatia ?

Consultatia

Este de preferat ca inaintea operatiei sa va programati si sa veniti la clinica pentru o consultatie. In cursul consultatiei va vom prezenta alternativele (daca exista) de tratament ale problemei dvs. Veti fi informat/a despre interventia pe care o doriti: pozitionarea inciziilor (respectiv cicatricilor dupa vindecare) si lungimea lor, etapele si durata interventiei, tipul de anestezie, pansarea si controalele ulterioare. O parte din aceste informatii se gasesc si pe site-ul nostru, dar la consultatie puteti primi si materiale scrise pentru o mai buna informare.

Tot in cursul consultatiei se vor face masuratorile necesare pentru a stabili masura corsetului (pentru cei care doresc lipoaspiratie), marimea implanturilor mamare sau ale altor dispozitive necesare pentru interventia dorita.

La final se poate face o estimare a costurilor operatiei si programarea pentru interventie.

Internarea

Se face in urma programarii (la consultatie sau telefonic). Este necesar:

- sa aveti pijama (2 perechi, de preferat bluza sa fie cu nasturi pentru a nu fi nevoie sa o imbracati/dezbracati peste cap), papuci/slapi, prosop,  obiectele de toaleta pe care le considerati necesare;

- sa faceti un dus, inclusiv spalatul parului, in dimineata interventiei;

- sa fiti nemachiata si sa va stergeti lacul de pe unghii;

- sa fiti intr-o perfecta stare de sanatate si sa ne informati cu acuratete asupra starii dvs de sanatate si asupra tratamentelor urmate in ultima perioada;

- sa semnati un acord scris pentru operatie si anestezie.

Inaintea interventiei veti avea ocazia sa discutati din nou cu chirurgul plastician despre interventia dorita pentru a lamuri eventualele aspecte neclare. De asemenea veti fi consultat/a si veti discuta cu medicul anestezist. Atat la internare, cat si in cursul discutiilor cu medicii puteti fi insotita de un apartinator (ruda, prieten/a).

Inaintea operatiei veti fi fotografiat/a (portiunile corpului care va vor fi operate). Va vom mai face fotografii si la controalele postoperatorii, iar daca este nevoie si in cursul operatiei. Pe cat posibil fotografiile vor fi facute fara a va prezenta si fata. Ele vor ramane in baza de date a clinicii (pe computer, fiind fotografii digitale), putand sa fie utile pentru evaluarea evolutiei postoperatorii si a rezultatelor. Aceste fotografii nu vor fi accesibile publicului, nu vor fi accesate decat de catre chirurgul operator.

                          

Operatia

Se face in sala de operatii, in prezenta echipei operatorii: medic anestezist si asistenta, chirurg plastician si asistenta, eventual chirurg ajutor. Dupa interventie veti fi transportat/a in salonul de reanimare, unde veti petrece perioada imediat postoperatorie si unde veti fi monitorizat/a in permanenta. Dupa mutarea in salonul obisnuit puteti fi insotit/a si de un apartinator (ruda, prieten/a).

Externarea

Poate avea loc in seara zilei in care a avut loc operatia sau in ziua urmatoare, in functie de tipul anesteziei si complexitatea interventiei. La externare veti primi indicatii privitoare la tratamentul si conduita dvs postoperatorie, la planificarea controalelor postoperatorii. La plecare este de preferat sa fiti insotit/a de o ruda sau prieten/a.


Webdesign Real LifeGazduire web si Inregistrare Domenii Real HostCatalog firme,produse,stiri,servicii Real Web